Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твПолитически предизборен дебат ще има,

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твПолитически предизборен дебат ще има,
Коментари Харесай

Харизанов: Политическият дебат ще се изчерпи в нападки кой колко краде

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Политически избирателен спор ще има, само че ще е персонален и ще се показва в нападки от вида: Вие доста крадете. Вие крадохте повече от нас. Вие пък идвате в този момент да крадете. Просто ще забележим поредна сходна акция - вие сте доста гладни и желаете да дойдете на власт, с цел да крадете. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Георги Харизанов.

Вероятно спор политически няма да има. Това е неприятната вест, само че действителността е такава. Така че аз също чакам сходен вид връзка по време на предизборната акция. И това няма да даде никаква информация на гласоподавателите. Това повече ще отврати хората, които гледат дебатите, разяснява проф. Антоанета Христова. И добави, че всички чакат смяна, само че въпросът е какъв смисъл се влага в тази дума. Една от измененията, които хората чакат, е да се стартира да се приказва за смислени неща, да се предложат нужни промени. Политиците би трябвало да оправдаят упованията на хората да се задвижи живота в една по-добра посока. Но българинът кардинално желае нещата да му се случат едновременно и в случай че е допустимо без негово изпитание. Т.е. в случай че може политиците да го създадат, политиците да трансформират нещо, да поемат цялата отговорност, уточни професорът.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР